Taalselectie
Telefoon+31(0)13 808 00 20
Taalselectie

STALEN KETTINGEN

track-chains-slider

Het materiaal dat voor de productie van rupskettingen wordt gebruikt, verkort het productieproces. Dit heeft een positief effect op de verkoopprijs. Daarom is ITR in staat om de hoogste kwaliteit te produceren tegen uiterst concurrerende prijzen.

GESMEDE SCHAKELS
ITR-schakels worden gesmeed uit boriumstaal, daarna snel afgekoeld, getemperd en inductie-gehard met behulp van de nieuwste geautomatiseerde hardingsapparatuur om voor een uitstekende slijtvastheid te zorgen, zelfs onder de zwaarste werkomstandigheden.

SCHAKELS
ITR-schakels zijn ontworpen met behulp van de allernieuwste CAD-systemen om het contactoppervlak tussen de pennen en bussen te maximaliseren. Ze worden geproduceerd met nauwkeurige toleranties om een perfecte pasvorm en afdichting te verkrijgen. De railhardheid bedraagt meer dan Rockwell C50, met een oppervlaktehardheid tot een diepte van maximaal 12 mm, afhankelijk van de afmeting van de schakel. De kernhardheid is meer dan Rockwell C32. Gedeelde schakels worden geprofileerd volgens de recentste OE-ontwerpen met behulp van de allernieuwste draadsnijtechnologie (EDM).

AFGEDICHTE EN GESMEERDE RUPSBANDKETTINGEN
De schakels van graafmachines worden gesmeerd met ‘extreme pressure synthetic grease’ (hogedrukbestendig synthetisch smeervet) en uitgerust met de nieuwste soort polyurethaanafdichtingen om een maximale smering te verkrijgen en lange levensduur te garanderen.
Afgedichte en gesmeerde bulldozer-/laderkettingen
Gesmeerde bulldozerkettingen worden afgedicht met polyurethaanafdichtingen en metalen sluitringen om de levensduur te verlengen en om het risico van droge geledingen tussen ‘natte wendingen’ te voorkomen.

PENNEN EN STEUNBUSSEN
Pennen en steunbussen zijn van levensbelang voor de duurzaamheid en slijtvastheid van rupsbandschakels. Ze worden dimensionaal nauwkeurig passend gemaakt om de integriteit van de schakelverbindingen te garanderen, en voor een perfecte passing en afdichting te zorgen. De hardheid van het buitenoppervlak is meer dan Rockwell C58, tot een diepte van meer dan 4 mm, met een kernhardheid van meer dan Rockwell C34.
Steunbussen
De oppervlaktehardheid van de rupsbandsteunbussen is cruciaal voor een uniforme slijtvastheid en lange levensduur. ITR-steunbussen hebben een Rockwell-oppervlaktehardheid van C55, tot een diepte van meer dan 3,5 mm. Het oppervlak van de binnenboring wordt gehard tot een diepte van meer dan 3,5 mm volgens Rockwell-oppervlaktehardheid C53.

KETTINGSAMENSTELLING
Gesmeerde rupskettingen worden samengesteld op volledig geautomatiseerde assemblagelijnen. Het installeren van afdichtingen, het inbrengen van pluggen en het bijvullen van olie worden 100 procent computergestuurd en elk gewricht wordt individueel onder druk getest om het risico van lekkage tijdens het gebruik uit te sluiten. Minimum- en maximumtoleranties van nauwe passingen tussen de pennen, steunbussen en schakels worden automatisch bijgehouden door toepassing van minimum- en maximumperskrachtspecificaties. Dit proces vermindert het risico op schakelbreuk en het driften (wegdrijven) van de schakelpinnen en steunbussen.

RUPSBANDSAMENSTELLINGEN OP MAAT
Op aanvraag levert ITR op maat gemaakte, reeds gemonteerde rupsbandsamenstellingen en een breed scala van rupsbandschoenen.

GARANTIE
Alle ITR-rupsbandkettingen en -onderstellen vallen onder een van de meest uitgebreide garanties die de industrie kent. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina van ITR Benelux of ons gewoon even bellen.

Rubber Track lijn

VRAAG OF OPMERKING

Wij willen u graag goed informeren. Mocht u daarom nog vragen hebben, dan staan wij u graag te woord. U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen. Stuur ons een mailtje, bel ons of vul het onderstaande contactformulier in. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen we u aan te geven over welk merk en type machine u een vraag heeft.

Firma Naam

Contactpersoon

E-mail

Telefoon (optioneel)

Onderwerp

Bericht

U bent van harte welkom bij ons op de zaak. Kom eens langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

ITR Benelux

+31(0)13 808 00 20

Clara Zetkinweg 10, 5032 ML Tilburg

Maandag tot en met vrijdag geopend
van 8.00u tot 17.30u.

Top