Taalselectie
Telefoon+31(0)13 808 00 20
Taalselectie

SPROCKETS

sprocket-slider

De sprockets zijn van gietstaal vervaardigd. Het externe tandprofiel wordt met behulp van diepe inductie gehard tot meer dan Rockwell C50, afhankelijk van de specifieke vereisten van de toepassing. Driedimensionale CAD-ontwerptechnieken worden gebruikt om stresspunten te elimineren en om een perfecte uitwisselbaarheid met originele producten te garanderen.
Deze alom geprezen sprockets maken gebruik van de allernieuwste dichtingen en lagerontwerpen en hebben daardoor een buitengewoon hoge betrouwbaarheid. De sprockets worden vervaardigd volgens de strengste specificaties die de industrie kent. ITR-onderdelen leveren uitstekende prestaties onder de extreemste werkomstandigheden.

Leverbaar voor Caterpillar, Hitachi, Hyundai, Komatsu, Case, John Deere, Kobelco, Volvo en alle andere bekende merken.

Sprocketsegmenten
Deze zijn gesmeed uit zorgvuldig geselecteerd staal en ‘doorgehard’ om een langere levensduur te bieden, zelfs onder de zwaarste werkomstandigheden.

Rubber Track lijn

VRAAG OF OPMERKING

Wij willen u graag goed informeren. Mocht u daarom nog vragen hebben, dan staan wij u graag te woord. U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen. Stuur ons een mailtje, bel ons of vul het onderstaande contactformulier in. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen we u aan te geven over welk merk en type machine u een vraag heeft.

Firma Naam

Contactpersoon

E-mail

Telefoon (optioneel)

Onderwerp

Bericht

U bent van harte welkom bij ons op de zaak. Kom eens langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

ITR Benelux

+31(0)13 808 00 20

Clara Zetkinweg 10, 5032 ML Tilburg

Maandag tot en met vrijdag geopend
van 8.00u tot 17.30u.

Top