Taalselectie
Telefoon+31(0)13 808 00 20
Taalselectie

SPECIALE FRAMES

speciale-frames-slider

ITR kan ook op maat gemaakte oplossingen bieden die exclusief zijn ontworpen om aan de specifieke eisen van de klant te voldoen.

ELEKTRISCH AANGEDREVEN FRAMES
Worden met name bij transportbaansystemen gebruikt in de mijnbouwsector. Bij dit type wordt een elektromotorische aandrijving met dynamo-inverter gebruikt, in plaats van een hydraulieksysteem en hydrostatische transmissie. Deze onderstellen zijn ontwikkeld voor zowel kleine als middelgrote toepassingen (5 tot 14 ton) en voor grote tot zeer grote toepassingen (maximaal 250 ton).

DRIJVENDE FRAMES

Deze kunnen op het water drijven en worden gebruikt voor toepassingen die in meren (afwatering, kanaalaanleg enz.) plaatsvinden, waarbij het voertuig niet volledig onder water mag komen te staan.

SPECIALE FRAMES

Worden volledig ontworpen en ontwikkeld om aan de specifieke eisen van de klant te voldoen.

Rubber Track lijn

VRAAG OF OPMERKING

Wij willen u graag goed informeren. Mocht u daarom nog vragen hebben, dan staan wij u graag te woord. U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen. Stuur ons een mailtje, bel ons of vul het onderstaande contactformulier in. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen we u aan te geven over welk merk en type machine u een vraag heeft.

Firma Naam

Contactpersoon

E-mail

Telefoon (optioneel)

Onderwerp

Bericht

U bent van harte welkom bij ons op de zaak. Kom eens langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

ITR Benelux

+31(0)13 808 00 20

Clara Zetkinweg 10, 5032 ML Tilburg

Maandag tot en met vrijdag geopend
van 8.00u tot 17.30u.

Top