Taalselectie
Telefoon+31(0)13 808 00 20
Taalselectie

SLIJTDELEN

SLIJTDELEN

slijtdelen

Met de overname van de Spaanse slijtdelenfabrikant BYG door de overkoepelende groep USCO en de uitbreiding van het eigen magazijn naar 7.200 m2 mogen wij ons Europees grootste slijtdelen speler in de productie en distributie van onderdelen voor de uitrusting van graafmachines noemen.

ITR Benelux neemt neemt nu al de sales voor de Benelux, Duitsland en de distributie van alles ten noorden van Frankrijk op zich voor het merk Futura en BYG Classic.

Een van de nieuwste slijtdelen ontwikkelingen van de USCO-serie van baktanden is de realisering van de GET-productlijn, die hard op weg is een van de belangrijkste bedrijfssegmenten van USCO te worden. Deze productlijn bestaat uit alle onderdelen en baktanden die nodig zijn voor de fabricage, de reparatie en het onderhoud van laadbakken voor bulldozers, graafmachines en voorladers. De aangeboden baktanden zijn zeer divers, met inbegrip van enkel- en dubbelzijdig afgeschuinde profielen, end bits (baktanden), schraapbladen, beschermonderdelen, tanden en aanpasstukken, bevestigingsonderdelen en alle andere onderdelen die nodig zijn voor grondverzetwerk of voor het nivelleren, inclusief rippers of schraapbladen voor grondschrapers. USCO biedt ook een breed assortiment van rupsbandschoenen voor verdichtingsmachines en pikhouwelen ten behoeve van koudfreesmachines in de wegenbouw. Door zijn grote verscheidenheid aan merken, modellen en types van apparatuur voldoet het aangeboden productassortiment aan vrijwel elke vraag of behoefte. Het feit dat het personeel van USCO rechtstreeks toezicht houdt op alle activiteiten van de toeleveringsbedrijven is een garantie voor de kwaliteit van het product.

ITR investeert continu in productinnovatie en nieuwe ontwikkelingen en is steeds gericht op de verbetering van de kwaliteit van haar producten en diensten. De UNIK-lijn van ITR is ontworpen en ontwikkeld voor toepassingen waarbij hoge penetratie, slagvastheid en een verhoogde slijtvastheid onmisbaar zijn.

UNIK heeft zes unieke kenmerken:
• innovatief en zelfscherpend ontwerp om uitstekende prestaties en een hoge productiviteit te garanderen;
• versterkte constructie van open ruimten;
• verhoogde bescherming van zijpennen;
• hoge stootbestendigheid;
• zorgvuldig geselecteerde staalsamenstelling;
• langere slijtvastheid en levensduur.

ITR Benelux geeft u keuze uit:
– Grijperpunten & schraapbladen
– Rippers
– Beschermonderdelen
– Tanden

Rubber Track lijn

VRAAG OF OPMERKING

Wij willen u graag goed informeren. Mocht u daarom nog vragen hebben, dan staan wij u graag te woord. U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen. Stuur ons een mailtje, bel ons of vul het onderstaande contactformulier in. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen we u aan te geven over welk merk en type machine u een vraag heeft.

Firma Naam

Contactpersoon

E-mail

Telefoon (optioneel)

Onderwerp

Bericht

U bent van harte welkom bij ons op de zaak. Kom eens langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

ITR Benelux

+31(0)13 808 00 20

Clara Zetkinweg 10, 5032 ML Tilburg

Maandag tot en met vrijdag geopend
van 8.00u tot 17.30u.

Top