Taalselectie
Telefoon+31(0)13 808 00 20
Taalselectie

RUBBER TRACKS

Rubber Tracks

TOPKWALITEIT RUBBER TRACKS!
Sinds eind jaren negentig hebben de twee productlijnen voor minigraafmachines en rubber tracks een sterke en gestage groei gekend. Vandaag de dag beschikt ITR over het meest uitgebreide assortiment rubber tracks in de wereld, dankzij continu onderzoek naar nieuwe toepassingen die door collega-fabrikanten worden gelanceerd.
De rubber tracks zijn de vrucht van een lange rij van ontwerpstudies en proeven in het veld, die geleid hebben tot het bereiken van een uitstekende kwaliteit en het nodige vertrouwen om de ITR-merknaam aan het product toe te kennen. Op hetzelfde moment dat de rubber tracks werden ontwikkeld, breidde USCO zijn onderzoek, ontwikkeling en ontwerp van alle andere componenten uit. Door dit continue onderzoek completeren en integreren minigraafmachineonderdelen, zoals tandwielen, draagrollen, rollers en kettingen, het assortiment op een zodanige wijze dat een complete oplossing voor elke minigraver kan worden geboden.

RUBBER TRACK MAATIDENTIFICATIE

Soort tracks
De maat van de rubber track wordt op de volgende manier weergegeven: Bandbreedte X steekmaat X aantal nokken. Bij een rubber track met een bandbreedte van 230mm, een steek van 48mm en 70 nokken krijg je het volgende ITR artikelnummer RT2304870.

STEEKTYPE

Steek type

De meest relevante maat van een rubber track is de steek. De steek is de afstand van hart tot hart van de nok. Zoals op bovenstaande afbeelding is weergegeven.
Bij rubber tracks wordt gesproken over twee verschillende type steek: De lange de korte steek.

TECHNISCHE DATA

Technische data
Klik op de afbeelding voor het volledige overzicht van de technische data.

 

 

VRAAG OF OPMERKING

Wij willen u graag goed informeren. Mocht u daarom nog vragen hebben, dan staan wij u graag te woord. U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen. Stuur ons een mailtje, bel ons of vul het onderstaande contactformulier in. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen we u aan te geven over welk merk en type machine u een vraag heeft.

Firma Naam

Contactpersoon

E-mail

Telefoon (optioneel)

Onderwerp

Bericht

 

U bent van harte welkom bij ons op de zaak. Kom eens langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

ITR Benelux

+31(0)13 808 00 20

Clara Zetkinweg 10, 5032 ML Tilburg

Maandag tot en met vrijdag geopend
van 8.00u tot 17.30u.

Top