Taalselectie
Telefoon+31(0)13 808 00 20
Taalselectie

ROADLINERS EN RUBBERPADS

rubber-pads-shoes-slider

ITR heeft een uitgebreid assortiment van rubberen pads voor grondverzetmachines met een totaalgewicht tot 25 ton. Het assortiment omvat Roadliners, het bolt-onsysteem en vaste en verstelbare clip-ontypes.

Het ITR-assortiment omvat ook schoenen van gevulkaniseerd rubber en polyurethaan voor standaardtoepassingen tot 25 ton en voor gespecialiseerde apparatuur, zoals asfaltmachines (onder andere geschikt voor Bitelli, Caterpillar, Vogele, Wirtgen, Abg, Dynapac, Marini).

BOLT-ON & CLIP-ON RUBBER PADS

Rubber pads

De ITR Bolt-On pads zijn ontworpen om op de plaat te bevestigen d.m.v. de hiervoor bedoelde gaten in de plaat.
De Clip-On pads worden d.m.v. clips aan de zijkant bevestigd

roadliner line

ROADLINERS

Roadliners

De Roadliners van ITR, ook wel City-Pads genoemd, worden gebruikt als complete vervanging van de rupsplaat en worden direct op de ketting gemonteerd.

De Roadliner bestaat uit een stalen plaat met daaromheen een flinke laag rubber om de levensduur te verlengen. Om de juiste Roadliner te vinden is belangrijk de maten van het boutgatenpatroon en de benodigde breedte aan ons door te geven.

RUBBER & POLYURETHAAN PLATEN

Rubber pads

De ITR Rubber- en Polyurethaanplaten bestaan uit een duurzame elastische samenstelling welke direct op de plaat gegoten wordt. Hierdoor ontstaat er één geheel wat de kwaliteit van de plaat ten gunste komt. Afhankelijk van de toepassing van de machine wordt de keuze voor rubber of polyurethaan gemaakt.


VRAAG OF OPMERKING

Wij willen u graag goed informeren. Mocht u daarom nog vragen hebben, dan staan wij u graag te woord. U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen. Stuur ons een mailtje, bel ons of vul het onderstaande contactformulier in.

Firma Naam

Contactpersoon

E-mail

Telefoon (optioneel)

Onderwerp

Bericht

U bent van harte welkom bij ons op de zaak. Kom eens langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

ITR Benelux

+31(0)13 808 00 20

Clara Zetkinweg 10, 5032 ML Tilburg

Maandag tot en met vrijdag geopend
van 8.00u tot 17.30u.

Top