Taalselectie
Telefoon+31(0)13 808 00 20
Taalselectie

RIJWERKONDERDELEN

rijwerkonderdelen-slider

ITR biedt het compleetste assortiment van rijwerkonderdelen dat op de markt beschikbaar is. Het assortiment omvat standaard graafmachine- en bulldozertoepassingen, naast een volledig assortiment van rijwerk en rijwerkonderdelen voor uitrustingen die voor asfalteren, boren en de bosbouw worden gebruikt. Leverbaar voor Caterpillar, Hitachi, Hyundai, Komatsu, Case, John Deere, Kobelco, Volvo, Kubota, Takeuchi, Sany, Liebherr, Yanmar, New Holland en alle andere bekende merken.

De productie-ervaring en expertise van ITR op het gebied van het ontwerpen van rijwerkonderdelen stellen het bedrijf heel goed in staat om op maat gemaakte oplossingen voor specifieke toepassingen te realiseren.

De serie van ITR-onderstelproducten wordt volledig vervaardigd in onze eigen fabrieken en omvat het breedste scala van onderdelen wat er op de markt te verkrijgen is:
Stalen kettingen
Onder- & bovenrollen
Loopwielen
Sprockets
Rubber shoes en pads

VRAAG OF OPMERKING

Wij willen u graag goed informeren. Mocht u daarom nog vragen hebben, dan staan wij u graag te woord. U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen. Stuur ons een mailtje, bel ons of vul het onderstaande contactformulier in. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen we u aan te geven over welk merk en type machine u een vraag heeft.

Firma Naam

Contactpersoon

E-mail

Telefoon (optioneel)

Onderwerp

Bericht

 

U bent van harte welkom bij ons op de zaak. Kom eens langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

ITR Benelux

+31(0)13 808 00 20

Clara Zetkinweg 10, 5032 ML Tilburg

Maandag tot en met vrijdag geopend
van 8.00u tot 17.30u.

ALTIJD EEN ITR PARTNER IN DE BUURT

Vind gemakkelijk een ITR partner bij u in de buurt!
Vul hieronder uw woonplaats in samen met de straal waarbinnen u een ITR partner zoekt.
Vervolgens worden onder de landkaart de resultaten weergegeven.

Top