Taalselectie
Telefoon+31(0)13 808 00 20
Taalselectie

ONDERROLLEN & BOVENROLLEN

Excavator Rollers

Onder- en bovenrollen voor graafmachines en bulldozers zijn allemaal specifiek ontworpen om in de zwaarste gebruiksomstandigheden en werkomgevingen te presteren. Een volledig assortiment van maten en soorten is beschikbaar ten behoeve van alle populaire merken en modellen. De rollen zijn gesmede producten die vervaardigd zijn van zorgvuldig geselecteerde materialen, zoals boriumstaal. Ze zijn ten behoeve van een extreme robuustheid gegoten en maken gebruik van hoogwaardige componenten.

Diepe warmtebehandelingen en nauwkeurige machinale bewerkingen zorgen voor een uniforme en consistente productie. De juiste montage, de levenslange smering en uitgebreide kwaliteitscontroles tijdens en na het productieproces garanderen de prestaties en betrouwbaarheid van alle ITR-producten.

Het assortiment van boven- en onderrollen omvat ook producten voor minigraafmachines en mijnbouwmachines.

Rubber Track lijn

VRAAG OF OPMERKING

Wij willen u graag goed informeren. Mocht u daarom nog vragen hebben, dan staan wij u graag te woord. U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen. Stuur ons een mailtje, bel ons of vul het onderstaande contactformulier in. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen we u aan te geven over welk merk en type machine u een vraag heeft.

Firma Naam

Contactpersoon

E-mail

Telefoon (optioneel)

Onderwerp

Bericht

U bent van harte welkom bij ons op de zaak. Kom eens langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

ITR Benelux

+31(0)13 808 00 20

Clara Zetkinweg 10, 5032 ML Tilburg

Maandag tot en met vrijdag geopend
van 8.00u tot 17.30u.

Top