Taalselectie
Telefoon+31(0)13 808 00 20
Taalselectie

LEITRÄDER

leiträder

De loopwielen van ITR worden vervaardigd met behulp van de allernieuwste geautomatiseerde ontwerp- en productieprocessen.

De loopwielen worden geproduceerd voor de meeste bulldozers en graafmachines, waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale warmtebehandelingen en hardheidstechnieken om de slijtvastheid van loopvlakken te vergroten. Verkrijgbaar als simpele loopwiel of compleet gemonteerd loopwielen met zware afdichtingen, aandrijfassen, beugels en spaninrichtingen. Deze alom geprezen loopwielen maken gebruik van de allernieuwste dichtingen en lagerontwerpen en hebben daardoor een buitengewoon hoge betrouwbaarheid. De loopwielen worden vervaardigd volgens de strengste specificaties die de industrie kent. ITR-onderdelen leveren uitstekende prestaties onder de extreemste werkomstandigheden.

De loopwielen van ITR zijn leverbaar voor Caterpillar, Hitachi, Hyundai, Komatsu, Case, John Deere, Kobelco, Volvo en alle andere bekende merken.

Rubber Track lijn

VRAAG OF OPMERKING

Wij willen u graag goed informeren. Mocht u daarom nog vragen hebben, dan staan wij u graag te woord. U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen. Stuur ons een mailtje, bel ons of vul het onderstaande contactformulier in. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen we u aan te geven over welk merk en type machine u een vraag heeft.

Firma Naam

Contactpersoon

E-mail

Telefoon (optioneel)

Onderwerp

Bericht

U bent van harte welkom bij ons op de zaak. Kom eens langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

ITR Benelux

+31(0)13 808 00 20

Clara Zetkinweg 10, 5032 ML Tilburg

Maandag tot en met vrijdag geopend
van 8.00u tot 17.30u.

Top